Κάλτσες με δαντέλα καλτσοδέτα σιλικόνης αν και έχει περάσει στο υποσυνείδητο μας ως κάτι πολύ ριψοκίνδυνο λόγω του ότι είναι μια ιδιαίτερα σέξι και προκλητική εικόνα, φέτος αυτό ανατρέπεται, όσο ποτέ άλλοτε.
Φανταστείτε κάλτσες σιλικόνης με την αντίστοιχη ρόμπα, μακριά σατέν νυχτικά και ζαρτιέρες . Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό σκηνικό με κεριά και απαλή μουσική, αυτό είναι το κατάλληλο είδος εσωρούχων.
Οι κάλτσες με δαντέλα καλτσοδέτα κάνουν τη γυναίκα να νιώθει σέξι και σαγηνευτική, χωρίς ωστόσο να νιώθει ή να δείχνει πρόστυχη. Επίσης, αφήνουν μια ελαφριά αίσθηση του ωραίου, αλλά και του πονηρού.
Μοναδική ζαρτιέρα με επισυναπτόμενες κάλτσες χωρίς ραφές με κέντημα μπροστά και πίσω για μια πιο σέξι εμφάνιση .
Μοναδική ζαρτιέρα με επισυναπτόμενες κάλτσες χωρίς ραφές με κέντημα μπροστά και πίσω για μια πιο σέξι εμφάνιση .
- Κάλτσες σε στυλ μπαρόκ- Μαλακό ελαστικό υλικό 80% Nylon, 20% Elasthan
Κάλτσες με σατέν φιογκάκια πούπουλα και καμπανούλες
Κάλτσες με σατέν φιογκάκια πούπουλα και καμπανούλες
Γυνακεία σέξυ εσώρουχα από την Lollita!! Το σετ αποτελείται από κάλτσες, T-string και ζαρτιέρα. Xρησιμοποιήθηκε υλικό Wetlook και απομίμηση δέρματος. Τα μαύρα λάστιχα είναι όλα ρυθμιζόμενα σε μέγεθος. Η ζαρτιέρα είναι σταθερά συνδεδεμένη με τις κάλτσες και έχει ένα χρυσό γάντζο με μεταλλικό δακτύλιο.