Κατασκευαστές

Πληρωμή στην παραλαβή (Αντικαταβολη) Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με μετρητά στον courier κατά την παράδοση των προϊόντων.

Το Καλάθι μου

Κανένα προϊόν

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Το Καλάθι μου Check out

Newsletter

Μοναδικό, αισθησιακό μαύρο μονοκίνι με κορδόνια.

19,90 € με ΦΠΑ

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ >

Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο η παράδοση γίνεται σε 24 / 48 Ώρες

Μοναδικό, αισθησιακό μαύρο μονοκίνι με κορδόνια. Αποκαλυπτικό όσο πρέπει ταιριάζει εύκολα σε πολλά σώματα και έχει καταπληκτική εφαρμογή. 

Περισσότερα

Χρωματα:

♥ WISHLIST ♥

•  
  •  
  •  

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης...

Ένα ιδιαίτερο μονοκίνι που καλύπτει τις απαιτήσεις και της πιο δύσκολης κυρίας. Με πολύ καλή και λεπτομερή δουλειά, εξαιρετικό στρώσιμο και απίστευτη τιμή.

Τα κορδόνια στο μπούστο επιτρέπουν τη ρύθμιση για να το σφίγγετε όσο εσείς θέλετε και να το προσαρμόζετε ανάλογα.

Για μια ξεχωριστή εμφάνιση στην παραλία ή την πισίνα, για να μην παίρνουν τα μάτια τους από πάνω σας αυτό είναι το ιδανικό μαγιώ.

Μπορείτε ακόμα να το φορέσετε και ως κορμάκι με σορτς ή μάξι φούστα για μια special έξοδο. 2 σε 1 λοιπόν το πανέμορφο αυτό μονοκίνι.

• ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ: Δωρεάν Αλλαγή σε περίπτωση που δεν σας κάνει το μέγεθος.Οι Αλλαγές δεν ισχύουν για Εσώρουχα Μαγιό και στα εκπτωτικά προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία Προσφορες
  • Προέλευση: Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Αγοράστε από εμάς με ασφάλεια!: Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο SEXY LES PETITES.COM είναι 100% αυθεντικά. Έρχονται όλα με την αυθεντική τους ετικέτα και τις αυθεντικές συσκευασίες τους .
  • Πως θα πληρώσω την παραγγελία μου: 1 .Πληρωμή στην παραλαβή Αντικαταβολή, 2.Paypal, 3.Πιστωτική Κάρτα,
  • Έξοδα αποστολής Τα έξοδα αποστολής, είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 45€
  • Σύνθεση: 95% Nylon, 5% Cotton